14
srp
Aero-Care - nová technologie prodloužení trvanlivosti potravin
Zelenina a ovoce tvoří podstatnou a nepotradatelnou součást lidské stravy. Nutriční hodnota čerstvé zeleniny již ve dnešní době není ničím zastupitelná. Ovšem pokud nemáme zrovna zahrádku před domkem, důležitost konzumace čerstvé zeleniny se může stát palčivým problémem. HITACHI proto přichází na trh se specializovanou technologií, která umožňuje prodloužit trvanlivost zeleniny a ovoce až na dvojnásobek běžně možné doby uskladnění.
Podstatou technologie jsou tři základní, vzájemně se doplňující prvky:
1 . Platinový katalyzátor pro regeneraci CO2 - Platinový katalyzátor udržuje v zásuvce vysokou koncentraci oxidu uhličitého. Objemná zásuvka pro zeleninu tak uchová svůj obsah až 2x déle čerstvý. Katalyzátor rozkládá vznikající etylen (hnilobný plyn) a pachové složky a vytváří tak ještě více oxidu uhličitého.
2. - Dokonalá izolace, udržující v zásuvce CO2 - Konstrukce a izolace zásuvky udržuje uvnitř vyšší koncentraci oxidu uhličitého než ve vzduchu. Výsledkem je, že zelenina uvolňuje méně živin a vody a je pak déle čerstvá bez ztráty minerálů a chuti.
3. - Řízení vlhkosti - Podstatou je udržování co nejvyšší vlhkosti v zásuvce bez její kondenzace. Tím zelenina a ovoce nepodléhají vysušování a degradaci. Přebytečná vlhkost uvnitř zásuvky pro zeleninu se shromažďuje na hliníkovém panelu a kondenzát je pohlcen propustným panelem a zpětně odpařen do prostoru zásuvky dle potřeby.
Propojením těchto tří technologií je možné uchovat ovoce zeleninu čerstvou až sedm dnů.

Kde koupíte spotřebiče
Prohlédněte si nejbližší prodejce
Kde koupit

Web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci obsahu cookies. Interakcí s webem s tím souhlasíte.